Vrijblijvende inspecties

Ede, 30 november 2013

Voor bestaande en nieuwe relaties biedt Anlag International BV een vrijblijvende inspectie aan. Dit is vooral bedoeld voor bedrijven en instellingen die reeds een aantal jaren geleden een milieu unit hebben aangeschaft of voor bedrijven en instellingen die werken met gevaarlijke stoffen en niet weten hoe deze stoffen moeten worden opgeslagen.

Anlag adviseur op bezoek

Aan de hand van de bevindingen wordt een kort en bondig rapport opgesteld met daarin een advies over de geïnspecteerde zaken. Indien gewenst kan dit advies worden uitgebreid met een voorstel voor de aanschaf van bijvoorbeeld een Anlag Milieu Unit.

Contact

Deze inspectie houdt in dat een van de adviseurs van Anlag International bv bij u langs komt en een inventarisatie maakt van de gevaarlijke stoffen binnen uw organisatie. Indien er al een milieu unit aanwezig is zal deze worden geïnspecteerd en gecontroleerd aan de hand van de PGS 15 richtlijnen. Tevens wordt er gekeken naar eventuele uitbreiding van het gebruik van gevaarlijke stoffen in de toekomst.

Deze inspectie is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wilt u gebruikmaken van een vrijblijvende inspectie dan kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.