Werkwijze

Werkwijze

De door ANLAG International B.V. ontwikkelde manier van werken, heeft zich in de praktijk bewezen. Het succes zit in de samenwerking tussen klant, bevoegd gezag en productie.

Werkwijze

Eigen werkwijze

Door de jarenlange ervaring van alle medewerkers van Anlag International BV is er door ons een eigen werkwijze ontwikkeld. Deze manier van werken wordt door onze relaties als zeer prettig ervaren.

Eerst verzamelen wij zo veel mogelijk informatie. Deze informatie vormt de basis voor het advies, dat wij kosteloos aanbieden. In dit advies wordt helder uiteengezet wat de uitgangspunten zijn, wat de vereisten zijn vanuit de PGS 15, en waarom bepaalde keuzes gemaakt worden. 

Om tot een optimaal resultaat te komen is het van belang dat zowel de wensen/eisen van de klant als van het bevoegd gezag mee genomen wordt in de ontwikkelfase. Het uiteindelijke resultaat is dan ook voor alle partijen de meest “slimme oplossing”.

Dankzij onze goede documentatie is het voor de klant, handhaver, en producent helder wat er gedaan moet worden; en later voor de handhaver waarom het zo gedaan is.

Anlag heeft een unieke productiemethode. Dit maakt ons heel flexibel in onze producten, waardoor wij maatwerk zonder extra kosten kunnen aanbieden. Tevens is deze constructietechniek zo robuust, dat de verwachtte levensduur minstens 10 jaar is, maar in de praktijk komt meer dan 20 jaar ook voor.

Dit is voor ons een reden om altijd een zeer hoge kwaliteit af te leveren: al onze producten zijn een visitekaartje van Anlag International BV. Ook het onderhoud en service houden wij volledig in eigen beheer. Wij zijn trots op onze kwaliteit en willen deze zo goed mogelijk bewaken. Mocht er toch een probleem zijn met een van onze producten, dan gaan pas naar huis als het probleem opgelost is.