Reparatie en herstel

Reparatie en herstel

Een nieuwe trend op het gebied van vervanging van de huidige opslagvoorziening(en), is het renoveren van bestaande Milieu Units.

Renoveren

Bij de bedrijven en instellingen wordt steeds vaker de vraag gesteld of het duurzamer en/of economischer is, om de opslagvoorziening(en) aan te bieden voor renovatie. Voor een aantal relaties heeft ANLAG International B.V. al Milieu Units onder handen genomen, met een verbluffend resultaat. Onderstaand is hiervan een voorbeeld te zien.

Renovatie Roteb

Renovatie Roteb

Voor Roteb in Rotterdam heeft ANLAG International zelfs KCA-depots gerenoveerd. Naast het aanbrengen van een modern verfsysteem, zijn de depots op diverse punten verbeterd. Zo zijn roostervloeren (daar waar nodig) verstevigd en zijn inbraakgevoelige ruiten vervangen door gegalvaniseerde beplating. Nadat het KCA-depot weer op z'n plek staat, kan het geheel weer zeker 10 jaar mee. Roteb heeft hiermee een enorme kostenbesparing gerealiseerd.

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Daarnaast zijn ook een aantal gemeenten tot de conclusie gekomen, dat een totale opknapbeurt een nieuwe manier van duurzaam ondernemen is en wat tot een aanzienlijke kostenbesparing kan leiden. ANLAG International B.V. bepaalt, samen met de klant, de regie en verzorgt verder alle zaken met betrekking tot transport, tijdelijke opslagvoorziening, renovatie en terugplaatsing. En dit alles binnen een zeer korte tijd.

Voordelen

Voordelen renovatie:

  • Kostenvriendelijk;
  • Duurzaam;
  • Milieuvriendelijk
  • Aanpassing aan de laatste regelgeving.