Maatwerkoplossingen

Maatwerkoplossingen

Om tot een goed resultaat te komen, wordt door onze adviseurs gekeken naar de mogelijkheden van routing, locatie, productkeuze, financiering en bijvoorbeeld renovatie van bestaande Milieu Units.

Maatwerk in opslagkluizen

In sommige gevallen is maatwerk de beste keuze. Door onze kennis en flexibiliteit in ontwerp en productie, kunnen wij unieke oplossingen aandragen. Op deze pagina zijn een aantal voorbeelden gegeven. In werkelijkheid zijn de mogelijkheden, wat ons betreft, oneindig. Maatwerk klinkt duur, maar dat is niet altijd het geval. Vraag om een ​​vrijblijvend advies. ANLAG helpt u graag verder!

Bouwmarkten

Bouwmarkten

De opslag van verpakte gevaarlijke stoffen in verkoopruimten, is geregeld in Artikel 4.8 van de Ministeriële Regeling van het Activiteitenbesluit. In maart 2009 is dit artikel gewijzigd. Dit heeft als gevolg, dat veel bouwmarkten een deel van de producten in de verkoopruimte brandveilig, volgens PGS 15, moeten opslaan. We zorgen ervoor dat deze brandwerende opslag nauwelijks opvalt.

Stellingkluis

Stellingkluis

In vrijwel ieder magazijn met palletstellingen, worden ongetwijfeld wel eens producten opgeslagen, die onder de richtlijnen van de PGS 15 vallen. Te denken valt aan spuitbussen of licht ontvlambare vloeistoffen. Door de brandwerende ANLAG Milieu Unit af te stemmen op de afmeting van een palletstelling, wordt hiervoor een oplossing geboden die zo min mogelijk invloed heeft op het logistieke proces. Deze gecertificeerde brandwerende palletkluis, is de oplossing voor het opslaan van beperkte hoeveelheden gevaarlijke stoffen in uw magazijn.

Luchthaven Schiphol

Luchthaven Schiphol

Speciaal voor de ionenscanners op Schiphol, heeft ANLAG een brandveilige kast met temperatuurregeling ontwikkeld. Deze kasten worden sinds een aantal jaren naar volle tevredenheid gebruikt.