Samenwerking SUEZ Gorinchem en ANLAG

Ede, 02 juni 2017

Stel je voor, je bent Locatie Manager Gevaarlijk Afval bij een Afvalverwerkingsbedrijf. Onder meer verantwoordelijk voor de tijdelijke opslag van Gevaarlijk Afval van verschillende opdrachtgevers. Dit afval dient soms tijdelijk te worden opgeslagen, voordat dit specifieke afval verder verwerkt wordt.

Je merkt dat de vraag van deze opdrachtgevers continu in verandering is. De ene keer wil men graag een grote hoeveelheid Gevaarlijk Afval aanbieden, de andere keer is de hoeveelheid aanzienlijk kleiner. Ook kan het zijn dat de stoffen veranderen, die de opdrachtgevers aanbieden, waardoor je genoodzaakt bent meer opslagruimte te creëren omdat sommige stoffen niet bij elkaar opgeslagen mogen worden.

Als Locatie Manager Gevaarlijk Afval ben je verantwoordelijk om de opdrachtgever zo goed mogelijk te bedienen,  maar ook om een veilige omgeving te bieden aan de collega’s en omwonenden. Waarbij er een goede verhouding moet zijn tussen de investering die gedaan wordt, en hetgeen men daarvoor terug krijgt.

In het adviesgesprek met Anlag International BV werd door SUEZ Gorinchem al vlot de keuze gemaakt voor grote robuuste brandwerende opslagsystemen. De heer Fischer bedacht zelf de uitneembare stapel laag.

“Het is prettig wanneer we op die manier de opslagsystemen dynamisch kunnen maken”. De vraag van onze opdrachtgevers verandert continu, nu kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn”, aldus de heer E. Fischer, locatiemanager gevaarlijk afval SUEZ Gorinchem.

Zodoende staan er nu 5 brandwerende opslagsystemen voor de opslag van gevaarlijke stoffen, waarvan 2 met uitneembare stapel laag, van Anlag International BV bij SUEZ Gorinchem.

Een prachtig project waar we, in samenwerking met SUEZ Gorinchem, een foto rapportage van hebben gemaakt.