Nieuwe pagina op www.anlag.nl

Ede, 27 maart 2019

Sinds kort heeft Anlag International BV een nieuwe pagina op de site gelanceerd. Een pagina met een overzicht van de actuele voorraad gebruikte ANLAG Milieu Units.

Type Plaatje Mu 200

Uit de huurvloot of via de inruilmogelijkheid

Zoals u waarschijnlijk wel weet, onderscheidt Anlag International BV zich in de markt door robuust gebouwde PGS15 opslagsystemen.

  • De constructie van de ANLAG Milieu Units kenmerken zich onder meer door:
    de volledige uit staal opgebouwde buitenzijde (2 mm geprofileerd staal 37.2., daarbij worden de kwetsbare delen voorzien van 3 mm dik geprofileerd staal)
  • De stevige constructie van de eigen fabricaat RVS scharnieren, welke berekend zijn op de zware constructie van de deuren.

Die stevige constructie zorgt ervoor dat de Milieu Units beter bestand zijn tegen ruw gebruik. Ook kan schade eenvoudig gerepareerd worden mét behoud van certificaten. Bij normaal gebruik en periodiek onderhoud zijn onze ANLAG Milieu Units een duurzame en waardevaste investering gebleken.

Dat is dan ook de reden dat ANLAG regelmatig beschikt over gebruikte Milieu Units voor de opslag van gevaarlijke stoffen; deze komen terug uit de ANLAG huurvloot óf worden door de opdrachtgevers ingeruild voor een andere ANLAG Milieu Unit.