VNCW organiseert Chemiebeurs 2016

Ede, 28 september 2016

Inspirerende en vooral leerzame lezingen zoals ‘Juridische cases uit de chemische keten’ door Esther Broeren, ‘Megatrends en de gevolgen voor de chemie’ door Don van Neuren (Director PwC), de lancering van de ‘Best Practice Prestatie-indicatoren’ voor BRZO en PGS15, de lezingen ‘Monitoren van veiligheidssystemen’, ‘Gedrag, de zwakte schakel bij veiligheid’ en een presentatie van Bas Pulles (Directeur Rijkdienst Ondernemend Nederland) over netwerken en internationaal ondernemen voor de chemische keten en nog meer; kortom een bomvol programma en een ‘must-be’ voor iedereen werkzaam of geïnteresseerd in de chemie-keten! Bovendien een gratis boekuitgave (PGS15:2016) voor alle deelnemers.

Chemiebeurs

Conferentie Veiligheidsbeleven: Meten en weten

Ontmoet de directie en management van collegabedrijven in de chemieketen, overheden en toeleveranciers.

Op 28 September 2016 vindt het jaarlijkse congres van de chemische keten plaats. Een evenement welke voorgaande jaren veel bezoekers trok en dat u dit jaar niet mag misse

Inschrijven

Tussen de middag zullen we van een heerlijke lunch genieten en kunt u de informatiemarkt bezoeken. Dit jaar zal er nog meer gelegenheid zijn voor discussies, verdieping en netwerken. Dus geef uzelf en uw collega nu op. Deelnemers ontvangen tevens een bewijs van deelname en een deelnemerslijst. Een grote opkomst wordt verwacht, het aantal plaatsen zal beperkt zijn, dus schrijf jezelf en je collega’s zo snel mogelijk in.

Voor meer informatie: www.chemiebeurs.nl