Nieuwe website www.anlag.nl

Ede, 30 januari 2015

Met veel inzet hebben wij de afgelopen maanden gewerkt aan onze nieuwe website www.anlag.nl. De insteek van de nieuwe site is voornamelijk om onze relaties te kunnen voorzien van relevante informatie, de site is zowel uitgebreid met alle nieuwsfeiten op het gebied van opslag gevaarlijke stoffen als informatie over kant en klare oplossingen. Vanuit de markt krijgen wij steeds meer vraag naar tijdelijke inzet van zowel brandwerende als niet brandwerende milieucontainers. Ook hiervoor kunt u bij Anlag International terecht, met een uitgebreide huurvloot kunnen wij u bijna altijd voorzien van een tijdelijke oplossing, soms voor enkele weken soms voor enkele jaren. Is er voor u geen opslagcontainer beschikbaar dan kunnen wij er één voor u op maat maken.

Partner Orange Juice

Met onze partner Orange Juice BV (www.orange-juice.nl) in Arnhem hebben wij vooral gewerkt aan een gebruikersvriendelijke website waar u snel de door u gewenste informatie kunt vinden. Wij vinden dat we daar goed in zijn geslaagd maar natuurlijk is het belangrijker wat u ervan vindt. Wij zullen naast onze nieuwsbrieven ook op onze nieuwe website alle relevante informatie plaatsen.

Wij zullen blijven werken aan de content van de website en waarschijnlijk zullen er in de toekomst nog extra functionaliteiten worden toegevoegd. Wij hopen hiermee weer een stap voorwaarts te hebben gezet.