Collega gezocht

Ede, 19 april 2018

Wij zijn op zoek naar een Fulltime Service Monteur M/V. ANLAG is een waardevol leverancier én adviseur van brandwerende -en milieuveilige opslagsystemen, de ANLAG Milieu Unit. Al meer dan 25 jaar is ANLAG expert op het gebied van opslag van gevaarlijke stoffen volgens PGS 15. En ook op het gebied van bodembescherming volgens de Nederlandse Richtlijn Bodembescherming. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als Service Monteur ons team komt versterken.

Werkzaamheden:

  • Een efficiënte en veilige uitvoering van de montage –en onderhoud werkzaamheden, zowel binnen als buiten ANLAG International BV.
  • Orde en netheid op de werkplek (zowel op het terrein van ANLAG International BV als op het terrein van de opdrachtgevers)
  • Het op de hoogte zijn van de richtlijnen van de klant en het naleven van de VCA
  • Stelt zich op de hoogte van de BHV bij externe werkzaamheden
  • Het signaleren van problemen en- of klachten bij de opdrachtgevers en/ of gebruikers en dit terugkoppelen aan de Projectleider/ Planner (M/V).
  • Het signaleren van (verkoopsignalen) wensen en uitbreiding van producten door de opdrachtgevers en/ of gebruikers en dit terugkoppelen aan de Algemeen Directeur.

Functie eisen:

Opleiding: MTS

Kwalificaties: VCA basis, Certificaat vorkheftruck chauffeur (of de bereidheid om deze certificaten te behalen via Anlag International BV), Rijbewijs BE, het lezen van technische tekeningen, kennis hebben van basis verftechnieken.

Ervaring: Meerdere jaren werkervaring in een technische functie. Door de aard van de functie is een grote mate van zelfstandigheid gewenst.

Eigenschappen: Servicegericht, Oplossingsgericht, Communicatief vaardig, De mogelijkheid hebben om 2 tot 3 keer per jaar meerdere dagen van huis te zijn.

Wat bieden wij jou?

Anlag International BV biedt jou een ondernemende, afwisselende en zelfstandige baan, met een marktconform salaris.

Uiteraard rijd je in een goed uitgeruste bedrijfswagen, voorzien van kwalitatief goed gereedschap.
Daarnaast behoren een tablet en telefoon bij de werkuitrusting, zo ook werkkleding op maat.
Het blijven ontwikkelen vinden wij erg belangrijk bij ANLAG. Vandaar dat opleidingen en cursussen in goed overleg en in lijn met de functie gestimuleerd worden.
We hebben respect hoog in het vaandel staan bij Anlag International, en proberen dan ook een prettige werksfeer te creeren waar eenieder zich welkom voelt om samen ANLAG te laten groeien! Het team met een kantoor in Ede, bestaat uit 9 collegae.


Ben jij door bovenstaande enthousiast geworden, dan zien wij jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet!
Het CV en de motivatiebrief kan verstuurd worden naar Florieke Faeseler (f.faeseler@anlag.nl) tot en met 14 mei 2018.

Misschien ben jij wel onze nieuwe collega!