Renoveren

Bij de bedrijven en instellingen wordt steeds vaker de vraag gesteld of het duurzamer en/of economischer is, om de opslagvoorziening(en) aan te bieden voor renovatie. Voor een aantal relaties heeft ANLAG International B.V. al Milieu Units onder handen genomen, met een verbluffend resultaat. Onderstaand is hiervan een voorbeeld te zien.

KCA Depot

Renovatie Roteb

Voor Roteb in Rotterdam heeft ANLAG International zelfs KCA-depots gerenoveerd. Naast het aanbrengen van een modern verfsysteem, zijn de depots op diverse punten verbeterd. Zo zijn roostervloeren (daar waar nodig) verstevigd en zijn inbraakgevoelige ruiten vervangen door gegalvaniseerde beplating. Nadat het KCA-depot weer op z'n plek staat, kan het geheel weer zeker 10 jaar mee. Roteb heeft hiermee een enorme kostenbesparing gerealiseerd.

KCA Depot

Kostenbesparing

Daarnaast zijn ook een aantal gemeenten tot de conclusie gekomen, dat een totale opknapbeurt een nieuwe manier van duurzaam ondernemen is en wat tot een aanzienlijke kostenbesparing kan leiden. ANLAG International B.V. bepaalt, samen met de klant, de regie en verzorgt verder alle zaken met betrekking tot transport, tijdelijke opslagvoorziening, renovatie en terugplaatsing. En dit alles binnen een zeer korte tijd.

Voordelen

Voordelen renovatie:

  • Kostenvriendelijk;
  • Duurzaam;
  • Milieuvriendelijk en
  • Aanpassing aan de laatste regelgeving.

Vraag vrijblijvend

Benieuwd naar de kosten? Wij maken graag een offerte voor u op.

Vraag offerte aan

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze deskundige adviseurs.

Gijs Faeseler

Gijs Faeseler

0318 485844
Stuur een e-mail