Renoveren

Bij de bedrijven en instellingen wordt steeds vaker de vraag gesteld of het duurzamer en/of economischer is om de opslagvoorziening aan te bieden voor renovatie. Voor een aantal relaties heeft Anlag International BV al Milieu Units onder handen genomen met een verbluffend resultaat. Onderstaand is een voorbeeld hiervan te zien.

KCA Depot

Renovatie Roteb

Voor de Roteb in Rotterdam heeft Anlag International zelfs KCA depot's gerenoveerd. Naast het aanbrengen van een modern verfsysteem, zijn de depots op diverse punten verbeterd. Zo zijn roostervloeren daar waar nodig verstevigd en zijn inbraakgevoelige ruiten vervangen door gegalvaniseerde beplating. Nadat het KCA depot weer op z'n plek staat kan het geheel weer zeker 10 jaar mee, de Roteb heeft hier een enorme kostenbesparing gerealiseerd.

KCA Depot

Kostenbesparing

Daarnaast zijn ook een aantal gemeentes tot de conclusie gekomen dat een totale opknapbeurt een nieuwe manier van duurzaam ondernemen is en wat leidt tot een aanzienlijke kostenbesparing. Anlag International BV bepaalt samen met de klant de regie en regelt verder alle zaken met betrekking tot transport, tijdelijke opslagvoorziening, renovatie en terugplaatsing en dit alles binnen een zeer korte tijd.

Voordelen

Voordelen renovatie:

  • Kostenvriendelijk
  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk
  • Aanpassing laatste regelgeving

Vraag vrijblijvend

Benieuwd naar de kosten? Wij maken graag een offerte voor u op.

Vraag offerte aan

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze deskundige adviseurs.

Gijs Faeseler

Gijs Faeseler

0318 485844
Stuur een e-mail