Maatwerk in opslagkluizen

In sommige gevallen is maatwerk de beste keuze. Door onze kennis en flexibiliteit in ontwerp en productie kunnen wij unieke oplossingen aandragen. Op deze pagina zijn een aantal voorbeelden gegeven, in werkelijkheid zijn de mogelijkheden wat ons betreft oneindig. Maatwerk klinkt duurder, maar dat is niet altijd het geval. Vraag om een vrijblijvend advies. ANLAG helpt u graag verder!

 

Advies

Bouwmarkten

De opslag van verpakte gevaarlijke stoffen in verkoopruimten is geregeld in artikel 4.8 van de ministeriële regeling van het Activiteitenbesluit. In maart 2009 is dit artikel gewijzigd. Dit heeft als gevolg dat veel bouwmarkten een deel van de producten in de verkoopruimte brandveilig volgens PGS 15 op moeten slaan. Doordat we de afmetingen en kleur nauwkeurig hebben afgestemd op het stellingsysteem, kunnen we ervoor zorgen dat deze brandwerende opslag nauwelijks opvalt.

Stellingkluis

In vrijwel ieder magazijn met pallet stellingen worden weleens producten opgeslagen die onder de richtlijnen van de PGS 15 vallen. Te denken valt aan spuitbussen of licht ontvlambare vloeistoffen. Door de brandwerende ANLAG Milieu Unit af te stemmen op de afmeting van een palletstelling wordt hiervoor een oplossing geboden die zo min mogelijk invloed heeft op het logistieke proces. Deze gecertificeerd brandwerende palletkluis is de oplossing voor het opslaan van beperkte hoeveelheden gevaarlijke stoffen in uw magazijn.

Maatwerk brandveilige opslagkluis
Maatwerk brandveilige opslagkluis

Luchthaven Schiphol

Speciaal voor de ionenscanners op Schiphol hebben wij een brandveilige kast met temperatuurregeling ontwikkeld. Deze kasten worden sinds een aantal jaren naar volle tevredenheid gebruikt.

 

Vraag vrijblijvend

Benieuwd naar de kosten? Wij maken graag een offerte voor u op.

Vraag offerte aan

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze deskundige adviseurs.

Gijs Faeseler

Gijs Faeseler

0318 485844
Stuur een e-mail